SAS EuroBonus Diners Club

Ved å kombinere ditt Diners Club-kort med SAS EuroBonus, får du fordelene fra begge leverandørene i ett og samme kort.

Husk at du alltid får poeng når du handler med SAS EuroBonus Diners Club privatkort

Alle med et SAS EuroBonus Diners Club privatkort, får 15 EuroBonus Ekstrapoeng for hver hundrelapp som belastes kortet. Dette gjelder uansett hva eller hvor du handler. Du trenger ikke lenger å fly for å få bonuspoeng! Ekstrapoengene kan benyttes til bonusreiser på lik linje med de ordinære bonuspoengene. Oppdateringer til SAS om opptjente poeng sendes i begynnelsen av hver måned. Poengene overføres til SAS i bolker på 500 poeng. Evt. opptjente poeng utover 500 blir stående igjen til neste måneds poengoverføring til SAS.

Du må ha et SAS EuroBonus Diners Club privatkort for å kunne opptjene poeng

Dette ser du enkelt ved at kortnummeret ditt begynner med 361482. Begynner kortet ditt på 361487 har du et Diners Club firmakort, og kan søke om et gratis SAS EuroBonus Diners Club privatkort slik at du kan opptjene poeng. Kortet har de samme fordelene du er vant til som Diners Club-medlem.

Har du allerede et Diners Club privatkort?

Dersom du har et Diners Club privatkort uten EuroBonus-tilknytning, men ønsker å endre det til et SAS EuroBonus Diners Club-kort, sender du en e-post til: medlemsservice@dinersclub.no. Husk å oppgi ditt navn, ditt Diners Club-kortnummer, ditt EuroBonus-nummer, samt utløpsdato på ditt EuroBonus sølv- eller gullkort. Dersom du er EuroBonus basiskunde har ikke kortet ditt utløpsdato.

Skaff deg et SAS EuroBonus Diners Club privatkort nå - 
få 3 000 Ekstrapoeng**

Bruk linken til høyre på denne siden, og fyll ut søknadsskjemaet. Dersom du ikke allerede er EuroBonus-medlem, kan du enkelt bli det på linken til høyre. EuroBonus-nummeret ditt får du på e-post med en gang, og dette må oppgis i søknadsskjemaet.

Hva koster et Diners Club-kort med EuroBonus?

Det første året er alltid gratis. Deretter betaler du basert på ditt EuroBonus-nivå.
Diners Club-medlemmer med eksisterende firmakort: kr 0,-
Diners Club med SAS EuroBonus Member: kr 695,-
Diners Club med SAS EuroBonus Sølv: kr 495,-
Diners Club med SAS EuroBonus Gull: kr 0,-
Diners Club med SAS EuroBonus Diamant: kr 0,- 

 

* Gjelder kun privatkort med kortnummer som begynner på 361482. Unntakene er kontantuttak. Effektiv rente ved kreditt på 15.000 kr fra 22,96 % - 34,78 % (34,78 % effektiv rente pr. år hvis årsavgift på kr 695).

**For at tilbudet skal være gyldig må det nye kortet benyttes ved ett kjøp innen 30 dager. Ekstrapoengene settes inn på EuroBonus-kontoen senest to måneder etter det første kjøpet. Vi forutsetter at du fortsatt har kortet ved tidspunktet for overføring, og at du ikke har hatt et SAS EuroBonus Diners Club de siste to årene. 

Tilbake